Ingezonden persbericht


Persbericht

Nick & Simon deze week gasthoofdredacteur van Margriet

Hoofddorp, 16 juni 2011 - Vanaf morgen in de winkel: een bijzondere Margriet met Nick & Simon als gasthoofdredacteur.

Ze scoren hit na hit, hebben een eigen televisieshow, zijn razend populair én morgen komt hun nieuwste single uit. Om dat te vieren zijn Nick & Simon deze week gasthoofdredacteur van Margriet. Met de QR-code op de cover van Margriet is de nieuwste videoclip nu al te bekijken.

Familie
In deze speciale Nick & Simon-Margriet komt de familie van de twee uitgebreid aan het woord. Zo vertellen de broers van Nick en de moeder van Simon hoe het is om zo'n beroemd familielid te hebben, showt Simons vriendin de mooiste plekjes van Barcelona en schrijft Simons zus Carina een speciale gastcolumn.

Hoesfoto
Ook vertellen Nick & Simon over het goede doel waar ze zich voor inzetten, geven ze hun favoriete recepten prijs en laten ze hun privéfoto's zien. De foto op het hoesje van de cd-single Een Zomer Lang is afkomstig uit de modeproductie die Nick & Simon speciaal voor Margriet schoten in Spanje.

Margriet met Nick & Simon als gasthoofdredacteur ligt vanaf vrijdag 17 juni in de winkel.

Bekijk de nieuwe videoclip via de link van de QR code: www.youtube.com/verify_password?category=3&feature=flinkup&next=%2Fgaia_migration%3Faction_redirect%3D1%26feature%3Dflinkup%26next%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.youtube.com%252Fwatch%253Fv%253DLJp9b2PgGiw

Sanoma Media Netherlands
Sanoma Media is met haar publiekstijdschriften, custom media magazines, events, websites, mobiele sites, mobiele apps en iPad apps het grootste mediabedrijf in bereik in Nederland. Sanoma Media bereikt met al haar media circa 90% van de Nederlandse bevolking (13+) en 80% van alle internetters (13+) in Nederland. Lezers en bezoekers waarmee Sanoma Media generaties lang een (h)echt contact heeft opgebouwd.

Het portfolio van Sanoma bestaat uit meer dan 100 uiteenlopende A-merken waaronder AutoWeek, Donald Duck, delicious., Flow, Kieskeurig.nl, Libelle, Margriet, NU.nl, Viva, Vrouwonline.nl, SchoolBANK.nl en Startpagina.nl.

Sanoma Media is een grensverleggend mediahuis, dat met haar expertise, creativiteit en aansprekende content adverteerders de juiste context biedt om hun doelstelling te realiseren. Meer informatie over Sanoma Media Netherlands vind je op www.sanomamedia.nl

Sanoma Media Netherlands B.V. maakt deel uit van Sanoma Media B.V., een divisie van de Sanoma Group, een Europese mediagroep actief in verschillende mediasectoren in twintig landen.

Volg ons op Twitter: twitter.com/sanomamediaNL




Ingezonden persbericht