Ingezonden persbericht


Persbericht

Wassenaar, 10 juni 2011

Supply Chain Professional 2011 wint taaltraining van DnA Languages

Taalinstituut DnA Languages uit Wassenaar heeft de winnaar van de verkiezing Supply Chain Professional 2011, Frank Schaapveld, een zakelijke taaltraining ter beschikking gesteld. Schaapveld, Sr. Director Supply Chain & Operational Excellence bij Medtronic, won op 8 juni de jaarlijkse verkiezing die georganiseerd wordt door Supply Chain Media. Het evenement vond plaats aan boord van de Spido in de haven van Rotterdam.

DnA Languages biedt Schaapveld de keuze uit negen verschillende talen. DnA Languages stelt de prijs in de vorm van een taaltraining voor het derde achtereenvolgende jaar beschikbaar aan de winnaar van de verkiezing. "De deelnemers aan de verkiezing werken voor grote, internationale bedrijven, zoals Medtronic. Voor hen is goede communicatie met klanten en partners in het buitenland van essentieel belang, en een taaltraining sluit daar goed op aan. Onze zakelijke training richt zich dan ook op de aspecten die aan bod komen tijdens zakelijk contact buiten de Nederlandse grenzen. Met deze prijs wordt het nuttige met het aangename op een leuke manier verenigd," aldus Dorte Kramers, mede-eigenaar van DnA Languages.

De vier andere finalisten waren: Eric Hopstaken, Supply Chain Director en Integrated Supply Chain Process Leader bij Cargill Refined Oils Europe, Frank Moonen, Director Operations European DC bij Boston Scientific, Fokko de Rooij, Operations Director bij Nike, Manuella Wilts, Program Leader Distribution & Channel Management EMEA & ASPAC bij Johnson & Johnson.

De verkiezing Supply Chain Professional is een initiatief van Supply Chain Media. Hoofdredacteur Martijn Lofvers organiseerde het evenement in samenwerking met werving- en selectiebureau BLMC voor het vierde achtereenvolgende jaar.

-----------------------------