Politie Noord- en Oost Gelderland


|Apeldoorn - Bedrijfsinbraken | |

In de nacht van woensdag op donderdag 16 juni is er ingebroken in twee bedrijven in Apeldoorn. Een groothandel aan de Stadhoudersmolenweg en een bedrijf aan de Paramariboweg.


Rond 02:50 uur ging het inbraakalarm in het bedrijf aan de Stadhoudersmolenweg af. Agenten gingen snel ter plaatse en hebben het gebouw doorzocht, maar niemand meer aangetroffen. De politie heeft ook in de omgeving gezocht met een hond, maar niemand meer aangetroffen. Er bleek met geweld een gat in de muur te zijn gemaakt en een hoeveelheid rookwaren te zijn gestolen.


Eerder, rond 00:45 uur, ging er bij een kantoorpand aan de Paramariboweg ook een inbraakalarm af. Hier is een deur geforceerd om binnen te komen. Ook hier is bij een zoeking in de omgeving niemand meer aangetroffen. Het is nog onduidelijk of er iets weg is en zo ja wat. De politie is een onderzoek gestart naar beide inbraken.


2011082211 + 2011082225

|     |Apeldoorn, Beekbergen - Inbraken in woningen en schuren   |

In Apeldoorn en de omliggende dorpen is er woensdag 15 juni en in de nacht van woensdag op donderdag 16 juni ingebroken in meerdere woningen en schuren.


Bij een woning aan de Klaverweg in Apeldoorn werd in de nacht van woensdag op donderdag ingebroken. Men heeft een deur geforceerd om binnen te komen. Hier is een geldbedrag gestolen.


In Beekbergen is er woensdagmiddag ingebroken in een woning aan de Koningsweg. Hier is een raam geforceerd. De gehele woning is doorzocht en er zijn sieraden ontvreemd.


In de nacht van woensdag op donderdag is er in Beekbergen ingebroken in een woning aan de Atalanta en in een schuur aan de Libellestraat. Aan de Atalanta is 's nachts ondermeer een laptop, een telefoon en een fiets gestolen. Hier is men vermoedelijk binnengekomen via een deur waar de sleutel aan de binnenkant nog in zat. De gestolen fiets is door de eigenaar later teruggevonden in de bosjes op de hoek Waterjufferstraat/Dorpsstraat. Aan de Libellestraat is er 's nachts ingebroken in een schuur en heeft men geprobeerd een elektrische fiets weg te nemen, maar deze is achtergebleven op de oprit. Wellicht zijn de daders gestoord.


In Klarenbeek is er 's nachts ingebroken aan de Elsbosweg. Hier is het niet duidelijk hoe men binnengekomen is. Er zijn ondermeer sieraden en een portemonnee weggenomen.


In Loenen is er, ook 's nachts, ingebroken aan de Kostersweg. Hier is een deur geforceerd en zijn portemonnees gestolen.


De politie stelt een onderzoek in en onderzoekt ook of er een verband is tussen een of meer van deze inbraken. Ook is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u iets verdachts gezien rond de locaties waar ingebroken is, dan roept de politie u op om te bellen met de politie via 0900-8844.


2011082215 / 2011082076 / 2011082454 / 2011082441 / 2011082452

|     |Beekbergen - Tractor uit schuur gestolen                  |

Woensdag 15 juni is er uit een afgesloten schuur aan de Spelderholt in Beekbergen een tractor gestolen.


De rode Yanmar tractor is 's middags gestolen. Het is niet bekend hoe men de schuur binnen is gekomen. De politie heeft een onderzoek ingesteld.


2011081955


EINDE BERICHTEN

-----------------------

(





(

---- --