Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

EDEN AMSTERDAM MANOR HOTEL ONTVANGT EERSTE GASTEN
NIEUWE HOTSPOT IN AMSTERDAM OOST

Amsterdam, 16 juni - Sinds afgelopen weekend is het mogelijk om in het gloednieuwe Eden Amsterdam Manor Hotel te overnachten. De eerste gasten werden vrijdag persoonlijk ontvangen door General Manager Jan Willem 't Hooft. Na een anderhalf jaar durende verbouwing en intensieve renovatie opende het viersterren hotel vrijdag haar deuren aan de Linnaeusstraat in Amsterdam. Tien weken na de oplevering is het monumentale pand nu voorzien van luxe interieur met een Amsterdams tintje. Samenwerkingen met lokale partners, zoals Brouwerij 't IJ, Amsterdam City Spa en Dr. Fish, ILOVEFASHIONNEWS en Het Tassenmuseum maken een verblijf in het Eden Amsterdam Manor Hotel uniek voor zowel internationale als Nederlandse bezoekers.

Bijzondere samenwerking
In het Eden Amsterdam Manor Hotel staat de beleving van de stad centraal. Het indrukwekkende pand, dat voorheen dienst deed als Burgerziekenhuis en later als Stadsdeelkantoor, is onderdeel van Amsterdamse historie. Deze geschiedenis is op speelse wijze in het interieur doorvertaald. Voor een unieke beleving is het Eden Amsterdam Manor Hotel diverse samenwerkingen aangegaan met écht Amsterdamse partners. Zo zijn een aantal minibars gevuld met Amsterdams bier van Brouwerij 't IJ en krijgen hotelgasten gratis toegang tot Het Tassenmuseum. Ook maakt het hotel gebruik van een speciale ILOVEFASHIONNEWS scooter en fietsen en worden in het hotel exposities van Galerij Louise Smit georganiseerd.

Aanwinst voor de buurt
Eden Amsterdam Manor Hotel is gelegen in de Oosterparkbuurt op loopafstand van Artis en het Tropenmuseum in Amsterdam. De buurt heeft naast deze attracties steeds meer te bieden op het gebied van eten & drinken, shoppen en uitgaan. Enoteca, de Italiaanse trattoria gelegen bij het hotel, vormt hierop een mooie aanvulling. Het grote terras aan de voorzijde, de pure Italiaanse gerechten en een goed glas wijn verzekeren van een ontspannen zomeravond. Iedereen is welkom; ook buurtgenoten! Om dat te laten zien heeft Eden Amsterdam Manor Hotel de hele buurt op zondag 10 juli uitgenodigd voor een feestelijke opening met een rondleiding door het hotel en proeverij in het restaurant. Met het Eden Amsterdam Manor Hotel en Enoteca is Amsterdam Oost een unieke hotspot rijker.

Voor meer informatie over het hotel en restaurant zie www.edenamsterdammanorhotel.com en www.enotecaamsterdam.nl



Ingezonden persbericht