Lancering nieuwbouwproject te Lichtervelde

16/06/2011 16:09

Aconcept NV

Volgende week start ACASA Group uit Sint-Martens-Latem met de commercialisering van een exclusief nieuwbouwproject in het centrum van Lichtervelde.

Heivelde wordt een woonpark bestaande uit 29 woningen en 13 parkappartementen waar men werkelijk tot rust kan komen. De tijdloze architectuur, stijlvolle afwerking en het gebruik van hoogwaardige materialen met de laatste technieken zorgen voor een buitengewone woonervaring. Het geheel ligt omsloten in een prachtig aangelegde parktuin.

Lichtervelde is gelegen in het centrum van West-Vlaanderen, in de nabijheid van Brugge en Roeselare. Het is een landelijke woongemeente met veel moderne voorzieningen waarbij Heivelde paalt aan haar centrum met winkel- en eetgelegenheden. Heivelde ligt op slechts enkele minuten van de oprit van de E403 en het station van Lichtervelde (rechtstreekse verbinding Kust, Gent, Brussel, Antwerpen,-).

Op zaterdag en zondag 25 en 26 juni zullen ACASA Vastgoed en ACASA Invest het project voorstellen aan het grote publiek, telkens van 10u tot 17u. Het project kent reeds een grote interesse van het publiek, waarbij de eenheden zowel worden verkocht aan een mix van toekomstige bewoners en investeerders die een mooi rendement nastreven.

Verdere informatie over het project is terug te vinden op www.heivelde.be of via ACASA Vastgoed (www.acasa.be) en ACASA Invest (www.acasainvest.be).

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel