Ingezonden persbericht


Amsterdam, 16 juni 2011

lef! theater schrijft geschiedenis

's Werelds eerste interactieve musical Lover of Loser, Your Choice van Carry Slee in theaters

Na de bestseller van Carry Slee en de succesvolle bioscoopfilm presenteert lef! theater vanaf oktober 2012 de musical Lover of Loser (12+). De theaterproducent heeft daarmee een wereldprimeur in handen: Lover of Loser is de eerste interactieve musical ter wereld. Voor het eerst in de geschiedenis van de musical bepaalt het publiek in de zaal middels stemkastjes zélf het verloop van het verhaal.

Schrijfster Carry Slee over de eerste interactieve musical Lover of Loser, Your Choice.

Lover of Loser vertelt het verhaal van de vijftienjarige Eva, die problemen heeft met haar stiefvader. Ze is bang dat hij haar wil misbruiken, maar haar moeder gelooft haar niet. Eva's beste vriendin heeft het te druk met haar nieuwe vriendje om de problemen serieus te nemen. Kan Mees, de jongen op wie ze verliefd is, haar helpen of valt ze ten prooi aan een loverboy? Het publiek bepaalt het hoe het verhaal verder gaat.

De interactieve musical Lover of Loser, Your Choice wordt geproduceerd door lef! theater, een nieuw initiatief voor musicals voor jongeren. Producent lef! theater: 'lef! theater richt zich op jongeren vanaf 12 jaar, dat is voor een musical een relatief nieuwe doelgroep. We zijn ontzettend blij dat we Lover of Loser van Carry Slee, dat door het boek en de film onder jongeren zo'n sterk merk is geworden, nu naar het theater brengen. Het Your Choice-element komt op een geweldige manier terug in deze eerste interactieve musical. We zijn trots dat we hiermee geschiedenis schrijven.'

De interactieve musical Lover of Loser, Your Choice (12+) is van oktober 2012 tot en met maart 2013 in de Nederlandse theaters te zien. Cast en creatief team worden in het voorjaar van 2012 bekend gemaakt.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht