Politie Zeeland


---

985-2011 Fietsenkijkuurtje Zierikzee
Zaterdag 25 juni a.s. is er weer een fietsenkijkuurtje op het politiebureau in Zierikzee.
Heeft u uw fiets als gestolen/verloren opgegeven, dan bent u van harte welkom tussen 10.00 uur en 11.00 uur. Vergeet niet uw aangifte of een passend fietssleuteltje mee te nemen.
Bezoekers van het fietsenkijkuurtje worden verzocht gebruik te maken van de zij-ingang aan de Raamstraat.

986-2011 Inbraak bedrijfspand, Hulst
Tussen woensdagavond 21.00 uur en donderdagochtend 07.15 uur is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Azieweg in Hulst.
Om binnen te komen is er een deur opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend. Uit het pand zijn auto-onderdelen, een grote hoeveelheid gereedschap en geluidsapparatuur met onbekende waarde weggenomen.
Ook een kampeerwagen, die op het afgesloten bedrijfsterrein stond, is weggenomen. Het gaat om een Volkswagen kampeerwagen met het kenteken
JS-15-GG. De waarde van de kampeerwagen is onbekend.
Om met de kampeerwagen van het bedrijfsterrein af te komen is vermoedelijk met het voertuig door het hekwerk heengereden.

987-2011 Aanhouding wegens mishandeling, Middelburg
Donderdagavond rond 18.15 uur is een 16-jarige jongen uit de gemeente Middelburg, aan de Kanaalweg in Middelburg aangehouden wegens mishandeling.
De jongen wordt ervan verdacht kort daarvoor een 15-jarig meisje uit de gemeente Middelburg te hebben mishandeld. Het meisje is enkele malen in haar gezicht geslagen. Door getuigen is de jongen staande gehouden.
De aanleiding voor de mishandeling ligt in de relationele sfeer.