Wageningen Universiteit en Researchcentrum
website!

VIC Sterksel bruist: Open innovatiedagen én nieuwe website!

23 mei 2011

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni a.s. worden op het Varkens Innovatie Centrum Sterksel de eerste Open Innovatiedagen Varkenshouderij georganiseerd. Informatie hierover is onder andere te vinden op de vernieuwde website van VIC Sterksel.

"Inspireren door te realiseren", is de werktitel van VIC Sterksel en tevens het motto voor de eerste Open innovatiedagen die het varkensinnovatiecentrum in juni organiseert. Tijdens deze enerverende dagen kunnen varkenshouders zich laten insprireren door de vele innovaties die VIC Sterksel gerealiseerd heeft. VIC Sterksel zet dan samen met haar partners de deuren open voor de gehele sector en toont de gerealiseerde innovaties in de praktijk.VIC Sterksel is dan wederom dé ontmoetingsplek voor innovatieve varkenshouders en vernieuwend bedrijfsleven. Varkenshouders zien concrete oplossingen en kunnen hiermee voorsorteren op duurzame stappen in welzijn en milieu. De toegang is gratis.
Meer informatie over de Open innovatiedagen is te vinden op de vernieuwde website. Bezoekers van de website kunnen zich onder andere aanmelden voor de nieuwsbrief. Daarin komen de nieuwste ontwikkelingen in de varkenshouderij en de activiteiten op VIC Sterksel aan bod . VIC Sterksel is ook te volgen via twitter: @VICsterksel of http://twitter.com/#!/VICsterksel

Neem voor meer informatie contact op met Marijke Nooijen (marijke.nooijen@wur.nl / 06-12352566) of Marjolein van Genugten (marjolein.vangenugten@wur.nl / 0320-238864).

Â

Contact
Varkens Innovatie Centrum Sterksel
Marijke Nooijen
Tel. 06 - 123 52 566

Marjolein van Genugten
Tel. 0320 - 238 864