Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Poppodium Bazart


1 juni, 2011, Den Haag

BAZART presenteert: Guitar Hero Competitie #4
Sta als een rockster op het podium en knal als echte Guitar Hero over een PA!

Heb jij er genoeg van om alleen of steeds tegen dezelfde vrienden Guitar Hero te spelen? Ben jij het zat dat je van iedereen steeds maar wint? Voel jij je goed genoeg om je te meten met andere "groten" uit de game wereld? Kom dan op vrijdag 17 juni naar Bazart in Den Haag voor een avond vol game entertainment!

Vrijdagavond 17 juni 2011 opent poppodium Bazart haar deuren voor de vierde, en voorlopig laatste, Guitar Hero competitie. De entree is gratis en het inschrijven en meespelen kost slechts E2,-. Alle wedstrijden worden op hard difficulty gespeeld. Dit vanwege het hoge niveau van de spelers tijdens eerdere edities. Ben je easy of medium gewend? Ga dan maar snel oefenen!

Tijdens de Guitar Hero Competition nemen telkens twee spelers het tegen elkaar op. Beide spelers staan op het podium met een TV voor zich en een beamer scherm achter zich. Op die manier kan het publiek precies zien hoe er wordt gespeeld en wat voor coole tricks je allemaal uit kan halen, maar staan de spelers als echte rocksterren richting het publiek. De spelers mogen zelf bepalen welke nummers ze spelen. De wedstrijd bestaat uit drie rondes; in de finale nemen de beste 2 spelers het tegen elkaar op om te bepalen wie de Ultimate Guitar Hero is!

Lijkt het jou ook te gek om op een echt podium Guitar Hero te spelen? Om over een PA te knallen alsof je een echte rockster bent? Schrijf je dan nu in! De eerste 8 die zich aanmelden doen gegarandeerd mee en krijgen een gratis drankje! Inschrijven kan alleen per e-mail, via guitarhero@bazart.nl. Als je je inschrijft wordt er van je verwacht dat je ook echt komt! Uiteraard doe je het niet voor niets! Buiten de eeuwige roem die je vergaart als je wint, kan je ook nog eens toffe prijzen winnen!

De indeling van de avond is als volgt:
19:00 deuren open
20:00 deadline aanmelding deelnemers*
20:30 start competitie

* Alle deelnemers die zich van tevoren via e-mail hebben ingeschreven moeten uiterlijk 20:00 binnen zijn!

Heb je niets met Guitar Hero of ben je zo beroerd slecht dat je het niet aandurft om mee te spelen? Kom dan gewoon gezellig kijken, een biertje drinken en de spelers aanmoedigen!!

Let's Rock!