Gemeente Zoetermeer

Afsluitingen A12 tussen Zoetermeer en Nootdorp

verkeersbord werk in uitvoering
Van vrijdag 17 juni 21.30 uur tot maandag 20 juni 5.00 uur is de A12 zowel richting Den Haag, tussen de aansluitingen Zoetermeer en Nootdorp, als richting Utrecht, tussen het Prins Clausplein en de aansluiting Zoetermeer afgesloten.
ProRail brengt in dit weekend een nieuwe fietstunnel aan onder de A12 ter hoogte van de 's-Gravenweg. Rijkswaterstaat maakt van deze afsluiting gebruik om werkzaamheden uit te voeren voor de aanleg van de spitsstrook. De afslag Nootdorp (5) is vanuit Den Haag/Voorburg via de A12 (Utrechtsebaan) wel bereikbaar.

Omleidingsroutes
Verkeer wordt omgeleid via de A4, N11 of via de A13 en A20 en vice versa. Lokaal verkeer wordt ter plaatse omgeleid. Gele borden geven de omleidingsroute aan. Tijdens deze afsluitingen moet het verkeer rekening houden met ernstige verkeershinder en vertragingenop onder andere de omleidingsroutes.

Toekomstige afsluiting
Van vrijdag 23 september 21.30 uur tot maandag 26 september 5.00 uur is de A12 richting Den Haag tussen de aansluiting Zoetermeer en Nootdorp afgesloten.

RandstadRail
Tijdens de werkzaamheden kan uiteraard gebruik gemaakt worden van de RandstadRail. In de weekenden is de dalurenkaart vanaf het begin tot het einde van de dienstregeling geldig.

Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld. Kijk voor meer informatie op www.vanAnaarBeter.nl of bel 0800-8002 (ma t/m zo 6.00 uur-22.30 uur).

kaartje met gebied afsluiting

Bron: Rijkswaterstaat