Nederlands bedrijvennetwerk NABC lanceert magazine zakendoen in Afrika

Persbericht van NABC

Bedrijvennetwerk Netherlands African Business Council (NABC) lanceert op donderdag 17 juni 2011 de derde editie van Dutch Business in Africa - een magazine voor en door Nederlandse ondernemers die zakelijk actief zijn in Afrika of geïnteresseerd zijn in de kansen die het continent biedt.

Het doel van het Dutch Business in Africa magazine is om het Nederlandse bedrijfsleven enthousiast te maken voor commerciële mogelijkheden die Afrika te bieden heeft. Het continent maakt een enorme economische ontwikkeling door en het beeld van Afrika als armlastig en noodlijdend is allang achterhaald. Aan het woord komen Nederlandse en Afrikaanse ondernemers die al jaren actief zijn in Afrika zoals bijvoorbeeld Intercommerce actief in the automobielsector dat een machineverhuurbedrijf heeft opgericht in Burundi en laat zien dat het een uitstekende bestemming is om zaken te doen. Daarnaast wordt ingegaan op de verscheidene handelsreizen die hebben plaatsgevonden in het afgelopen jaar en zijn er een aantal inhoudelijke bijdrages over onder meer de strategie van Google in Afrika en de toekomst van internet en dataprocessing.

Initiatief
Dutch Business in Africa wordt uitgegeven door NABC - een in 1946 opgericht zakelijk netwerk van 300 Nederlandse bedrijven die actief zijn in Afrika. Het doel van het netwerk is contacten en kennis te delen wat betreft de kansen die het continent te bieden heeft voor het Nederlandse bedrijfsleven. In de afgelopen jaren is het netwerk sterk gegroeid en het ledenbestand bestaat uit zowel vooraanstaande bedrijven zoals Heineken en BAM International als het Nederlandse MKB. Meer informatie over NABC of het bestellen van het magazine kan via www.nabc.nl.

Voor meer informatie:
Netherlands African Business Council
Henk Veldman
henk.veldman@nabc.nl
070-304 3618

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl. Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://WWW.NABC.NL



Razende Robot Reporter