Saxion
BR>

di 14 juni 2011

Saxion Open in Enschede

Op vrijdag 17 juni is er van 13.00 tot 16.00 uur een open dag bij Saxion in Enschede. Tijdens "Saxion Open" krijgen bezoekers uitgebreide informatie over alle opleidingen van Saxion.

Verschillende opleidingen geven voorlichtingen, proeflessen en demonstraties. Studenten en docenten zijn aanwezig om informatie te geven.

Geïnteresseerden kunnen zich tijdens de open dag ter plekke voor een opleiding van Saxion aanmelden. Ook wordt er informatie gegeven over de aansluiting op het voortgezet onderwijs, studiebelasting, studiekeuze, studieoriëntatie, kamers huren in Enschede, de financiële kant van studeren en Saxion als werkgever.

Meer informatie is te vinden op de nieuwe website van Saxion Open: www.saxion.nl/opendagen. Via deze website kunnen belangstellenden zich ook aanmelden voor de open dag.

Nieuw bij Saxion

In september 2011 starten vier nieuwe opleidingen bij Saxion, namelijk Archeologie, Forensisch Onderzoek, Mechatronica en Security Management. Ook starten in september de nieuwe studieroutes Game Creation & Producing, Game Technology & Producing, Nanotechnology en Infection & Contamination Control.

In Enschede zijn dat de bacheloropleidingen Forensisch Onderzoek en Mechatronica, en de studieroutes Game Creation & Producing, Game Technology & Producing, Nanotechnology en Infection & Contamination Control, waar tijdens de open dag ook voorlichtingen over worden gegeven.