Gemeente Eemsmond


17 juni: Haal Werk uit de Eemsdelta

Op 17 juni is iedereen die nu of in de toekomst werk zoekt van harte welkom op het BanenEvent in de Eemshaven op het terrein van de nieuwe energiecentrale van RWE/Essent. De toegang is gratis, maar aanmelden is wel nodig en kan via www.banenevent.nl.

Tijdens het BanenEvent presenteren werkgevers zich op een centraal podium om hun bedrijf en vacatures te promoten. Tijdens `speeddates' kunnen werkgevers en werknemers met elkaar in contact komen.

Op 16 juni vindt een voorbeschouwing plaats met het bedrijvennetwerk van de gemeente Eemsmond en RWE/Essent. Het doel is om er samen voor te zorgen dat de regio optimaal profiteert van de economische activiteiten rondom de Eemshaven, zowel rond de bouw als tijdens de lange exploitatiefase daarna.

Burgemeester Marijke van Beek: "We willen vraag en aanbod beter op elkaar afstemmen rondom de Eemshaven. Dat kan bijvoorbeeld met scholing. Ook weten werknemers en werkgevers elkaar vaak niet te vinden. Daarom hoop ik dat werkzoekenden en werkgevers elkaar opzoeken tijdens het BanenEvent. Vorig jaar werden honderden werkzoekenden in contact gebracht met werkgevers uit de regio. Dus laat die kans niet liggen en kom naar het BanenEvent op 17 juni."