Movir: eenvoudig verzekering aanpassen

Persbericht van Movir BV

Arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir start deze week met haar jaarlijkse actie 'Uw Optierecht'. In samenwerking met onafhankelijke verzekeringsadviseurs attendeert Movir haar verzekeringnemers op de mogelijkheid om de verzekerde dagbedragen met maximaal 10% te verhogen, zonder medische waarborgen.

Met het Optierecht kunnen verzekeringnemers eenvoudig hun verzekering aanpassen. Als het inkomen, de privélasten, de praktijkkosten of de vergoeding voor waarnemers de afgelopen periode zijn gestegen, is het belangrijk om ook de verzekering hierop aan te passen.

Behoefte

Dat de actie aan een behoefte voldoet, blijkt uit de resultaten van de afgelopen 5 jaar. Gemiddeld maakt ruim 25% van de verzekeringnemers jaarlijks gebruik van het recht op verhoging. Ook de afgelopen jaren, waarin de economie minder hard is gestegen, hebben Movir-verzekerden veelvuldig gebruik gemaakt van het verhogingsrecht.

Samenwerking intermediair

Om de actie tot een succes te maken, stelt Movir de verzekeringsadviseur regelmatig op de hoogte van de voorlopige resultaten. 'De adviseur weet op die manier welke relaties nog niet hebben gereageerd, zodat hij hen alsnog advies kan geven.'Aldus directeur Louis van Drunen.

Links:
http://bit.ly/jNvp20



Razende Robot Reporter