Alltours hotel ontvangt begeerde Zoover Award

Persbericht van PR Newswire

DUISBURG, Duitsland, June 17, 2011 /PRNewswire/ --

Tweede onderscheiding voor Orient Beach binnen één jaar

Het hotel Orient Beach in Sa Coma op Mallorca heeft door de gebruikers van het grootste onafhankelijke hotelbeoordelingsportaal in Europa, Zoover, de titel "Recommended 2011" gekregen. Daarmee heeft Orient Beach twee awards in één jaar ontvangen. In 2010 hadden de gebruikers van het reisportaal Holiday-Check Orient Beach al als beste familiehotel beoordeeld.

"We zijn erg blij met de onderscheiding omdat deze door klanten is vergeven die het hotel bezochten en aansluitend beoordeeld hebben. De prijs spoort ons aan de hoge kwaliteit van onze accomodaties nog verder te verbeteren", zegt alltours bedrijfsleider Willi Verhuven. Het hotel Orient Beach (4,5 sterren) is een van de 10 hotels uit de allsun-keten, een 100%-dochteronderneming van alltours. Dit hotel kan in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland exclusief bij alltours worden geboekt.

Het consumentenportaal Zoover is in 23 landen actief. Het portaal is in het bijzonder op de Nederlandse markt erg populair onder consumenten. Er zijn inmiddels al 1,3 miljoen hotelbeoordelingen door klanten in Nederland gegeven. Zoover analyseert deze en reikt één keer per jaar in zes categorieën prijzen en onderscheidingen uit. De selectie bestaat dit jaar uit ongeveer 250.000 accomodaties.

Bijzonder voordeel van Orient Beach is de ligging (300 meter van het strand), de hoge kwaliteit, de servicegerichtheid van het personeel en het moderne wellnescentrum met overdekt zwembad, een speeltuin en open-air-podium. In het Orient Beach zijn animatieteams voor kinderen in drie leeftijdscategorieën actief.

Al een jaar geleden werd Orient Beach door de ongeveer 300.000 gebruikers van het grootste reisportaal Holiday-Check met de speciale prijs "Beste Familiehotel" onderscheiden.

Redactiecontact:
alltours vliegreizen gmbh
Stefan Suska
Hoofd bedrijfscommunicatie/ÖA
Am Innenhafen 8-10
47059 Duisburg
Tel.: +49 (0)2-03-36-36-200
Fax: +49 (0)2-03-36-36-970
E-Mail: stefan.suska@alltours.de

alltours flughreisen gmbh

CONTACT: .