Politie Gelderland-Midden

Onderzoek naar Zevenaarse schennispleger afgerond
Publicatiedatum: 17-6-2011 10:19:48

ZEVENAAR/RIJNWAARDEN - Rechercheurs van het team Zeden van de politie Gelderland-Midden hebben deze week een onderzoek afgerond naar een schennispleger. Een 65-jarige inwoner van Zevenaar werd daarbij aangehouden en als verdachte verhoord.

Op 11 augustus vorig jaar werd bij de politie in Zevenaar aangifte gedaan van schennis van de eerbaarheid ten overstaan van kinderen van enkele campinggasten van een recreatieterrein in de gemeente Rijnwaarden. Daarbij zou een man zich naakt hebben vertoond in de nabijheid van de camping waar minderjarige kinderen aan het spelen waren.

Aanknopingspunten
Direct na de melding werd een onderzoek ingesteld waarbij in eerste instantie geen concrete aanknopingspunten werden gevonden in de richting van de dader. Totdat recentelijk de man weer werd gezien, waarna weer direct de politie werd ingeschakeld. Daarbij kwam de 65-jarige Zevenaarder als verdachte in beeld. De man werd afgelopen zaterdag 11 juni aangehouden en verhoord. De man is na het afleggen van een verklaring vrijgelaten in afwachting van een beslissing van het Openbaar Ministerie.
(2010089183-pk)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053


---