HotelSpecials.nl start afgesloten saleskanaal

Persbericht van Hotelspecials.nl

Website completer met uitbreiding exclusief hotelaanbod

Haarlem, 17 juni 2011 - HotelSpecials.nl lanceert als eerste reisspecialist een nieuwe formule: de Secret Savers. Een afgeschermde website met hotelaanbiedingen die uitsluitend voor nieuwsbriefleden en volgers op Hyves en Facebook toegankelijk zijn. Voordeel is dat zij door hun aanmelding wekelijks 5 tot 10 hotels kunnen boeken met kortingen van minstens 40% ten opzichte van de reguliere kamerprijzen.

Completer aanbod
HotelSpecials.nl is al jarenlang actief als leverancier van korte vakanties. De toevoeging van de formule 'social shopping voor reizen' maakt het aanbod nu nog completer. Het gemak, plezier en voordeel van boeken is de kracht van deze Secret Savers pagina. Het wekelijkse aanbod zal onder andere bestaan uit romantische hotels, wellness hotels en hotels aan de kust. Vind de consument hier desondanks geen hotel naar keuze, dan kan hij op de bestemmingssite HotelSpecials.nl terecht voor een uitgebreider aanbod.

Exclusief voor abonnees en fans
HotelSpecials.nl biedt uitsluitend nieuwsbriefleden en volgers op social media extra voordeel. De aanbiedingen op de afgesloten Secret Savers pagina zijn namelijk niet op de bestemmingssite HotelSpecials.nl of in Google te vinden. De doelgroep hoeft alleen maar in te loggen en zijn één klik verwijderd van het aanbod.

*

Links:
https://secretsavers.hotelspecials.nl/



Razende Robot Reporter