Gemeente Grave

Bestemmingsplan âKerkdorpen, Graveâ

Op 17 mei 2011 heeft het college van burgemeester en wethouders ingestemd met het aangepaste bestemmingsplan âKerkdorpen, Graveâ. Het nog vast te stellen bestemmingsplan âKerkdorpen, Graveâ treft u hieronder aan. Het gewijzigd vast te stellen bestemmingsplan zal op dinsdag 21 juni 2011 tijdens de voorbereidende raadsvergadering besproken worden. Het bestemmingsplan zal vervolgens ter vaststelling voorgelegd worden aan de gemeenteraad in de besluitvormende raadsvergadering van dinsdag 28 juni 2011. Voorafgaand aan de vaststelling van het bestemmingsplan bestaat de mogelijkheid (max. 5 minuten) om tijdens de voorbereidende raadsvergadering van 21 juni 2011 in te spreken (spreekrecht). Hiervoor kunt u contact opnemen met de griffier, de heer J. Roelofs, tel. 0486-477206. Â
Na vaststelling van het gewijzigde bestemmingsplan âKerkdorpen, Graveâ wordt er een publicatie geplaatst in de Graafsche Courant en in de Staatscourant en wordt het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan zowel analoog als digitaal (www.ruimtelijkeplannen.nl) ter inzage gelegd. In de publicatie wordt aangegeven wanneer het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan voor een beroepstermijn van zes weken ter inzage wordt gelegd. Tijdens de beroepstermijn bestaat voor een belanghebbende de mogelijkheid om beroep in te stellen en/of een voorlopige voorziening aan te vragen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State indien men bezwaar heeft tegen de wijzigingen die de gemeenteraad in het plan heeft aangebracht.

Het bestemmingsplan âKerkdorpen, Graveâ is nog niet door de gemeenteraad vastgesteld. Daarom kan aan dit bestemmingsplan (nog) geen recht worden ontleend.

Informatie Dhr. A. Noordermeer, cluster Ruimtelijke Ontwikkeling (0486) 477 277.


* Toelichting bestemmingsplan Kerkdorpen.pdfLees voor
* Regels bestemmingsplan Kerkdorpen Grave.pdfLees voor
* p1_NL.IMRO.0786.BpKerkdorpen-va01.pdfLees voor
* p2_NL.IMRO.0786.BpKerkdorpen-va01.pdfLees voor
* p3_NL.IMRO.0786.BpKerkdorpen-va01.pdfLees voor
* p4_NL.IMRO.0786.BpKerkdorpen-va01.pdfLees voor
* p5_NL.IMRO.0786.BpKerkdorpen-va01.pdfLees voor