Gemeente Leidschendam-Voorburg



* Nieuws 2011

Kunstwedstrijd: Aanmelden tot 1 juli

Aanmelden

Wie mee wil doen aan de wedstrijd moet zich vóór 1 juli a.s. aanmelden via www.omd-lv.nl of inschrijven via het formulier dat bij de bibliotheken in de gemeente kan worden afgehaald. Het werk moet op vrijdag 9 september worden ingeleverd bij Wijkcentrum Oranjehoek in Voorburg.

Wat moet je doen?

Kies een monument uit de onderstaande lijst en beeld het uit. Doe dit door het te schilderen, tekenen, fotograferen of het in driedimensionale vorm te gieten. Deelnemers mogen zelf bepalen hoe en wat zij van het monument in beeld willen brengen. Het mag zowel individueel als in groepsverband.

Volwassenen en jeugd vanaf 13 jaar kunnen kiezen uit:
- Het Dr. Neherlaboratorium (Neherpark 5) in Leidschendam
- De Koepel (Oosteinde 1) in Voorburg.

Jeugd t/m 12 jaar kan kiezen uit de volgende boerderijen:
- Bohemenhoeve (Noortheijlaan 1) in Leidschendam;
- Weltevreden (Oosteinde 21) in Stompwijk;

- Essesteijn (Essepad 6) in Voorburg.

Mooie prijzen en eeuwige roem!

Op Open Monumentendag is er in Wijkcentrum Oranjehoek in Voorburg een expositie van de creaties. Aan het eind van de middag beoordeelt een deskundige jury wie er wint. De beste kunstenaars kunnen een schilderspakket winnen ter waarde van EUR 250,- waarin o.a. watervermengbare olieverf, een ezel en doeken van Royal Talens en sets acrylverf van Winsor & Newton. Ook is er een publieksprijs.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.kunstwedstrijd.omd-lv.nl/ of neem contact op met Annebet Willink van Stichting Open Monumentendag Leidschendam-Voorburg (OMD-LV) op telefoonnummer (070) 386 15 58.

De Monumenten Kunstwedstrijd is een initiatief van OMD-LV in samenwerking met Woej en wordt gesponsord door de Rabobank, WoonInvest, Drukkerij Exelsior, Zwart & Hoevenaars Netwerk Notarissen en Sequoia Residences.