FloraHolland


Sierteelt Direct, ijskoud de snelste

FLORAHOLLAND, 17 juni 2011 (persbericht) - Het werk even onderbreken voor een zomerse versnapering? Dat gebeurde 16 juni jl. bij Noviflora op Trade Park Westland in Naaldwijk. Daar was een goede aanleiding voor. Want onlangs leverde Sierteelt Direct bij Noviflora haar 1 miljoenste kar af.

Sierteelt Direct is het logistieke aanvoercentrum voor de directe stromen op Trade Park Westland (TPW). Kwekers voeren hier hun bloemen en planten aan, 24 uur per dag, 7 dagen in de week, als het hen uitkomt. Het kost kwekers niets extra's om producten buiten de vaste openingstijden aan te leveren. Medewerkers van Sierteelt Direct zorgen dat de bloemen en planten binnen dertig minuten of op de eerstvolgende veil- of werkdag voor 9.00 uur bij de koper in de box staan. Dit is niet alleen handig voor kopers, het levert ook voor kwekers en vervoerders tijdwinst op. Zij docken maar één keer aan. De logistieke dienstverlener richt zich voornamelijk op potplantenexporteurs gevestigd op TPW Venus. De aanvoer voor kopers op andere locaties op het veilingterrein in Naaldwijk kan ook door Sierteelt Direct verzorgd worden. Net als andere afleveradressen op de verschillende vestigingen van FloraHolland.

Inmiddels is de waarde van Sierteelt Direct nu meer dan 1 miljoen keer bewezen. De logistieke dienstverlener maakte het afgelopen jaar een groei door van veertig procent. Reden voor een feestje met ijs. Naast Noviflora werden alle aangesloten kopers op TPW Venus verrast met deze zomerse traktatie. Kijk voor meer informatie over de dienstverlening op www.sierteeltdirect.nl.