Politie Gelderland-Midden

Politie zoekt getuigen van zware mishandeling

Publicatiedatum: 17-6-2011 13:15:19

EDE- De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een zware mishandeling die plaatsvond in de nacht van donderdag op vrijdag 17 juni op de Telefoonweg. Een 24-jarige Edese werd door een onbekende man vermoedelijk meerder malen met een scherp voorwerp in haar bovenlichaam gestoken. De politie is nog op zoek naar deze man en roept daarbij de hulp van getuigen in. Het slachtoffer is met letsel aan haar bovenlichaam door het ambulancepersoneel overgebracht naar het Gelderse Vallei ziekenhuis.

De agenten kregen even voor drie uur een melding van een vechtpartij op de Telefoonweg nabij het station. Een man en een vrouw zouden ruzie hebben. Ter plaatse troffen de agenten het slachtoffer aan. De 26-jarige zus van het slachtoffer zou onenigheid hebben gehad met een groepje jongens waarbij ze geslagen zou zijn. Het slachtoffer kwam tussen beiden waarbij ze op de grond viel en meerdere snijwonden opliep. Hoe ze de wonden precies heeft opgelopen is onbekend. Het vermoeden is dat ze met een scherp voorwerp gestoken is.

Signalement
Het slachtoffer verklaarde dat de onbekende man rond de 18 jaar is met een slank postuur. Hij zou rond de 1.80 lang zijn en kort blond haar. Hij zou twee diamanten knopjes in zijn oren hebben en een donkere leren jas hebben gedragen. De jongen zou deel uit gemaakt hebben van een groepje jongens en zouden weggelopen zijn in de richting van Maanderweg.
(2011070975-lh)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053


---