Warchild


Lied Tears of War

16 juni 2011 - Rusmin Madesko heeft door eigen ervaring een liedje geschreven over de oorlog. Zijn wens is dat mensen zich realiseren dat wij allen eigenlijk één grote familie zijn. Waarom zou er nog oorlog moeten zijn?

Achterliggende gedachte
De titel "Tears of War" is zijn reactie op al het negatieve dat ons omgeeft, elke dag weer. "Als we denken dat het altijd ergens anders gebeurd, realiseren wij ons niet dat het toch een deel van ons allen raakt. Ik heb deze song geschreven in de hoop dat het een weg vindt naa die mensen die het moeten horen."Aldus Rusmin.

Wens
"Mijn wens is dat mensen zich realiseren dat wij allen eigenlijk een grote familie zijn. "In Gods eyes there is no black, no white" in Gods ogen zijn wij allen één, er zijn genoeg redenen om te veranderen. Eén van deze oorlogen heeft mij een groot verlies bezorgd, dus ik weet waar ik het over heb, maar ik geloof nog steeds dat er in een ieder van ons tolerantie bestaat, we moeten het alleen een kans geven. We leven in een tijd waar propaganda het hoogste woord heeft, en maakt ons bang voor onze verschillen, maar al deze verschillen maken ons eigenlijk allen gelijk.

We don't need Tears of War
We don't need Tears of Children
We don't need Tears of Mothers
We don't need Tears of Brothers and Sisters
We don't need Tears........at all!

Luister de song van Rusmin online