Huub Stapel speelt 200ste solovoorstelling

Persbericht van Jaques Senf Theaterpartners BV

Huub Stapel staat vanavond in Tilburg voor de 200ste keer in het theater met zijn succesvolle solovoorstelling over de sekseverschillen. "Ik kan Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus nog wel honderden keren spelen, zo fascinerend is de wisselwerking met het publiek", aldus Stapel.

Op 5 november 2009 stond Huub Stapels show, gebaseerd op de wereldwijde bestseller van John Gray, voor het eerst in het theater. In minder dan drie maanden raakte de oorspronkelijke tournee plus alle extra voorstellingen uitverkocht. Inmiddels zijn er meer dan 150.000 bezoekers naar de onemanshow geweest en gaat Stapel na de zomer met zijn derde successeizoen van start. De voorstellingen van Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus zijn bijgeboekt tot eind september 2012, naar verwachting zullen ook deze voorstellingen snel zijn uitverkocht. Op dit moment zijn er nog kaarten te koop, zie
www.mannenkomenvanmars.nl.

Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus biedt bezoekers een vermakelijke avond vol herkenbare situaties en hilarische misverstanden. Dat Stapels show een breed publiek aanspreekt, blijkt uit de reacties van zowel jonge als oudere stellen op www.mannenkomenvanmars.nl: "zou een verplichte inburgeringcursus voor nieuwe stellen moeten zijn", "na vanavond zijn mijn ogen open gegaan, eindelijk herken ik mijn man" en "had ik dit maar eerder geweten dan was mijn huwelijk heel anders gelopen".

Op www.mannenkomenvanmars.nl worden alle speeldata gecommuniceerd en wordt doorverwezen naar de officiële verkoopkanalen. Om snel op de hoogte te zijn van nieuwe data kan men zijn e-mailadres achterlaten op de site. Bij de start van de kaartverkoop van nieuwe voorstellingen ontvangt men dan automatisch bericht met verkoopdetails.

Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus is gebaseerd op de wereldwijde bestseller van John Gray en gaat over het verschil tussen mannen en vrouwen. In Stapels onemanshow blijkt wat een onuitputtelijke bron van pijnlijke misverstanden, herkenbare taferelen en prachtige verhalen deze verschillen bieden. Huub Stapel gaat op situaties in die we allemaal zo goed kennen, of we willen of niet. Hij wisselt ze af met een lied of een gedicht en komt samen met de zaal tot verrassende inzichten.

Links:
http://www.mannenkomenvanmars.nl



Razende Robot Reporter