Koninklijk Horeca Nederland

Persberichten

(H)Erkenning voor Meest Markante Horecaondernemers

image-library

Woerden, 17 juni 2011- Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is trots op de Meest Markante Horecaondernemers en reikt hen daarom een speciaal (h)erkenningsteken uit. Zo kunnen de landelijke winnaar en de 11 regionale winnaars aan de gasten communiceren dat zij in een horecagelegenheid zijn van een bijzondere markante horecaondernemer. De huidige Meest Markante Horecaondernemer van Nederland. Het nieuwe schildje is ontworpen in de nieuwe huisstijl van KHN.

Om de verkiezing ook bij de gasten meer bekendheid te geven is het nieuwe muurschildje ontworpen. Daardoor ziet iedereen bij de entree al dat men een bedrijf van een Meest Markante Horecaondernemer bezoekt. Het schildje is dus een herkenningsteken en tegelijkertijd een erkenningsteken. De landelijke winnaar en zijn provinciale collega's staan voor ondernemingen waar gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Naast deze twee eigenschappen worden deze bedrijven ook gejureerd op markante en innoverende ideeën over het ondernemerschap in de horeca. KHN is trots op leden als de Meest Markante Horecaondernemers, zij leveren een grote bijdrage aan een positief imago van de branche.

In de horeca is de Meest Markante Horecaondernemer al jaren een begrip. De prijs is een sectorbrede waardering voor de Meest Markante Horecaondernemer. Zowel de hotelmanager van een vijfsterrenhotel als de eigenaar/ondernemer van een cafetaria, het trendy restaurant of het sfeervolle café, allemaal kunnen zij in aanmerking komen voor de titel van Meest Markante Horecaondernemer.

Uit de regionale winnaars wordt eens per twee jaar, een landelijke winnaar gekozen. In 2011 is Ad Janssen uit de provincie Zuid-Holland gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer 2011. Ad Janssen is een gedreven horecaondernemer die in de omgeving van Dordrecht meerdere horecabedrijven heeft. 'Het Kasteel van Rhoon' in Rhoon en 'Bellevue Groothoofd' in Dordrecht zijn de meest bekende.

Provinciale Meest Markante Horecaondernemers 2011 Groningen

Dick Soek

't Schathoes

Leens

Friesland

Mirjam Westers

Badhotel Bruin

Vlieland

Drenthe

Jaap de Boer

herberg 't Plein

Meppel

Overijssel

Hannie Droste-Evelo

Event Creators De Methoeve

Weerselo

Flevoland

Fam. Mulders

Discotheek Chez Marknesse

Marknesse

Gelderland

Franklin van Reem

Goed Proeven

Arnhem

N.-Holland

Ab en José Hannema

restaurant Vis

Hoorn

Midden Ned.

Peter Gertenbach en Caroline van der Vlies

Perron 4/5 volgens Tollius

Amersfoort

N.-Brabant

Ad de Bruijn

In den Bockenreyder

Esbeek

Limburg

Wim Cox

Cox & Co.

Roermond

Zeeland

Yannick

Petrus & Paulushoeve

Lamswaarde

* www.khn.nl/meestmarkant

23-6-11