Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Congres: Social media, tijdelijk of onvermijdelijk?

op 17 juni in Amersfoort

Amsterdam, 12 april 2011 -Op vrijdag 17 juni organiseren NSPOH en GGD Nederland samen het congres 'Social Media, tijdelijk of onvermijdelijk?' Het congres vindt plaats in Amersfoort en richt zich specifiek op (hoger) management en professionals in de public en occupational health.

Zijn sociale media hét middel om mensen en doelen te bereiken in de publieke gezondheid, arbodienstverlening en sociale zekerheid? Of is het de (tijds) investering niet waard? Deze vraag en andere worden beantwoord tijdens dit congres.

Het ochtendprogramma staat onder dagvoorzitterschap van Laurent de Vries (GGD Nederland) en Petrien Uniken Venema (NSPOH) en bestaat uit drie lezingen van toonaangevende sprekers die vertellen over de (on)mogelijkheden van sociale media in de public en occupational health, zoals: Ben Tigchelaar , Lucien Engelen en Jack de Vries. Het middagprogramma biedt (bij inschrijving) een keuze van twee uit tien workshops.

Gratis deelnemen?
Het congres 'Social Media, tijdelijk of onvermijdelijk?' gratis bezoeken? Dat kan. Meer informatie over het programma, inschrijven en voorwaarden voor gratis deelname vindt u op www.nspoh.nl/smtoo en www.ggd.nl/congres17juni.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht