Ingezonden persbericht


Zanger Danny Nicolay gaat voor langste videoclip ter wereld!

Zanger Danny Nicolay heeft een ludieke actie opgezet om de langste videoclip ter wereld te gaan realiseren om daarmee een plekje te bemachtigen in het Guinness book of records. De Vijfde Topper-winnaar roept iedereen op een filmpje te maken met het refrein van zijn nieuwe hitsingle 'Nee'.

Danny : Dit nummer leek mij nou bij uitstek een geschikt lied om dit wereldrecord mee te vestigen. Het refrein bestaat alleen uit het woordje 'Nee' en is echt heel eenvoudig vast te leggen. De filmpjes die binnenkomen via de mail, worden aan elkaar gemonteerd waardoor er uiteindelijk een mega lange videoclip met het woordje 'Nee' ontstaat. Iedereen mag mee doen van brandweerman, opa's, oma's, kinderen, baby's, tennisspelers, boeren, schoolklassen, alles kan."

Het filmpje met de link kan gemaild worden voor 10 juli naar info@dannynicolay.nl. Naast het feit dat je sowieso wordt gemonteerd in mogelijk de langste videoclip ter wereld, ding je ook nog mee naar een reis voor twee personen naar Oostenrijk - Westendorf tijdens de feestweek volgend jaar maart, althans als je gekozen wordt door Danny als de meest originele inzending.

Om een indruk te geven wat nou exact de bedoeling is, hieronder alvast een voorbeeld :

http://www.youtube.com/watch?v=SH4wxOnuFe4&feature=player_embedded