Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Ede, 31 mei 2011

De toekomst van de overheid staat centraal op het FAMO Jaarcongres 2011

Op vrijdag 17 juni 2011 vindt het FAMO Jaarcongres 'Een Nieuw Toekomstperspectief' plaats, in het Media Plaza te Utrecht. Het congres schetst in deze woelige tijden een nieuw perspectief voor bedrijfsvoeringprofessionals binnen de overheid. Wat zijn de onderliggende trends: waarom gebeurt er wat er gebeurt? Waar gaat het heen? Wat betekent dat voor de overheid en voor de vakgebieden Financiën & Control, ICT en HRM? Hoe maken we nieuwe inzichten toepasbaar? Hoe ontwikkelen we het leiderschap dat nodig is?

Over het FAMO Jaarcongres 2011
Op het programma staan sterke keynote sprekers waaronder Arie Slob, fractievoorzitter van de ChristenUnie in de Tweede Kamer, Hein van Duivenboden, o.a. hoogleraar informatisering en interbestuurlijke samenwerking aan TiasNimbas Business School van de Universiteit van Tilburg, Leen Zevenbergen, auteur van o.a. 'En nu laat ik mijn baard staan' en onze nationale sportheld Pieter van den Hoogenband. Verder kan er in de middag gekozen worden voor verschillende actieve workshops. Met onderwerpen als Het Nieuwe Werken, slim bezuinigen en de implementatie agenda NUP staat toepasbaarheid centraal. Daarnaast is er natuurlijk voldoende ruimte om te netwerken.

Doelgroep & Aanmelden
Ruim 140 overheidsmanagers hebben zich al aanmeld voor het FAMO Jaarcongres 2011: leidinggevenden, beleidsmedewerkers en consulenten in de vakgebieden Financiën & Control, ICT en HRM. Aanmelden kan online via www.famo.org.

Over FAMO
De FAMO is een vereniging van algemene middelenmanagers bij met name provincies, (deel)gemeenten, waterschappen, politieorganisaties, gemeenschappelijke regelingen en andere samenwerkingsverbanden. Onder algemene middelenmanagers verstaat de FAMO alle leidinggevenden, beleidsmedewerkers en consulenten die een functie bekleden op het gebied van informatiebeleid, hrm en organisatie, financiën, belastingen, administratie en control bij de mede- overheden.


---

Voor de redactie:

Voor meer informatie over de FAMO verwijzen wij u naar de website: www.famo.org.

Voor meer informatie over het FAMO Jaarcongres 2011 verwijzen wij u naar HOEZO! Projectmanagement & Congresorganisatie, contactpersoon Irene Koomans, i.koomans@hoe-zo.nl, 023-5552720