Ben Saunders gaat voor stralend witte Perfect Smile


Gouden tanden maken plaats voor frisse witte tanden

AMSTELVEEN, 20110616 -- Zanger en winnaar van The Voice Of Holland Ben Saunders is samen met esthetisch-tandarts Lisette van Perfectsmile en tandtechnieker Jessica van PerfectLab bezig om zijn gouden tanden te vervangen door mooie, frisse witte tanden. Dat gaat natuurlijk niet zomaar en dus zijn er al een aantal bezoekjes aan tandarts Lisette afgelegd. Aanstaande 17 juni zal dan eindelijk de laatste behandeling zijn bij tandenclinic Perfectsmile in Amstelveen.

De gouden tanden worden vervangen door flinterdunne schildjes van porselein die over de voorkant van de tanden komen ('PerfectVeneers'). Daarmee kan de stand, de vorm en de kleur van Ben's tanden worden aangepast.

Tandenclinic Perfectsmile is bekend om de esthetische behandelingen die er worden uitgevoerd. Ondermeer door het witten van tanden met een geavanceerde bleekbehandeling, de flinterdunne facings (PerfectVeneers) en de onzichtbare beugel van Invisalign.

Op 17 juni zal de laatste behandeling van Ben Saunders zijn. Dan pas is het dus echt: Ben heel blij met mijn Perfect Smile!

Perfectsmile