Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

(Achterhoek)

Concert met Celeste Nova uit Guatemala en Hanne de Vries & Band

Met medewerking van winnaars van de talentjacht "Talent voor de Koning"

ACHTERHOEK - Vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld in Zelhem houdt elk zomerseizoen negen avonden met de talentenjacht "Talent voor de Koning". In het kader van deze contest komt er nu ook jaarlijks een Talent voor de Koning concerttour. Naast de winnaars zal Hanne de Vries met band optreden en alles muzikaal ondersteunen. Tevens komt er elk jaar een "Special guest" en dit jaar is dat Celeste Nova uit Guatemala van de CanZion school voor aanbidding in de bediening van Marcos Witt.

Locatie:

Op De Betteld in Zelhem vinden twee activiteiten plaats in het kader van dit project. Een weekend met les over aanbidding (masterclas) en een concert met de hele band van Hanne de Vries. Hanne woonde z'n hele jeugd een paar kilometer van de Betteld bij de proefboerderij richting hengelo Gelderland.

Vakantiepark en Conferentiecentrum De Betteld,

Aaltenseweg 11, 7021 HR Zelhem. Tel: 0314-627200

Dag

Datum

Stad

vr-zo

17/19-6

Zelhem (weekend met masterclasses)

wo

22-6

Zelhem

Talent voor de Koning

Vakantiepark De Betteld uit Zelhem organiseert al jaren lang een talentenjacht waarbij gasten mogen deelnemen als zanger(es), acteur, dichter, danser, etc. Er doen zo ongeveer 10 tot 15 deelnemers per avond mee en daarvan winnen er twee. Deze beide treden vervolgens op tijdens de grote zondagdienst met veelal 1500 bezoekers. De talentenjacht en de dienst worden d.m.v. video gestreamd en kunnen overal meebeleefd worden via IPTV. De Betteld is een park met een christelijk programma.

Celeste Nova

Celeste Nova is een fantastische zangeres uit Guatemala. Ze is al meerdere keren in Nederland geweest voor een zeer succesvolle concerttour. In haar dagelijks leven leidt ze de CanZion school voor aanbidding in Guatemala-stad. Deze school is een van de 50 scholen voor aanbidding in de bediening van Marcos Witt. Haar stijl is Latino worship, dit is vlotte actieve praise met Zuid Amerikaanse invloeden, maar ook intieme en rustige aanbidding.

Materclass weekend door Celeste Nova en Korenfestival

In de tour die ze doet zitten een weekend en een concert. Het eerste weekend is van 17 t/m 19 juni op De Betteld. Celeste zal aan een beperkte groep een heel weekend een masterclass geven. De lesstof zal bestaan uit zangpedagogiek, creatieve expressie, grondslagen voor bijbelse aanbidding en muziektheorie. Op de website www.betteld.nl vindt u alle details.

Presentatie Gerhard Hobelman

De avonden worden gepresenteerd door de directeur van De Betteld, Gerhard Hobelman. Tevens zal hij wat gedachten delen over de tijd waarin we leven en hoe de kerk hierop in kan spelen vanuit het bijbelboek Joël. Nu is het de tijd voor de kerk om op te staan.

Mensen kunnen een ticket reserveren via www.interticket.nl

De entree voor de concerten is ¤ 7,50 bij vooraf reserveren. Aan de zaal is de ticket ¤ 12,50




Ingezonden persbericht