ID&T


Eerste namen Indian Summer Festival 2011 bekend. Kane, Ben Liebrand en Shermanology op 18 juni in Geestmerambacht.

17-12-2010 - Op zaterdag 18 juni 2011 vindt de 11e editie van het Indian Summer Festival in recreatiegebied Geestmerambacht plaats. De festivalorganisatie kan nu al bekendmaken dat de topacts Kane, DJ Ben Liebrand en Shermanology zullen schitteren op Indian Summer Festival 2011. De volledige line up van Indian Summer 2011 zal eind januari 2011 bekend gemaakt worden.

Als een van de allerbeste rock bands van Nederland mag Kane natuurlijk niet ontbreken op het hoofdpodium van Indian Summer Festival. Ben Liebrand is een bekend gezicht op het Indian Summer Festival en zal ook dit jaar weer schitteren in de '80 / '90 area. Na samengewerkt te hebben met diverse bekende DJ's zal de dance familie Shermanology samen een spetterend live optreden geven.

Aangezien kabinet Rutte definitief besloten heeft de BTW op cultuurkaarten te verhogen van 6% naar 19%, is Indian Summer Festival inmiddels gestart met de kaartverkoop. Zo krijgen bezoekers de gelegenheid om nog voor 1 januari 2011 kaarten te kopen tegen het lage BTW tarief.

Wat in 2001 begon als een klein evenement in een feesttent voor slechts 750 bezoekers, groeide in een aantal jaar uit tot een landelijk festival op het recreatiegebied Geestmerambacht in Broek op Langedijk met jaarlijks tienduizenden bezoekers. Diverse topartiesten betraden de afgelopen jaren één, of meerdere, van de maar liefst 6 podia die het festival rijk is. Ze bouwden de afgelopen jaren mee aan het positieve en ontspannen imago waar het festival om bekend staat.

Voor een impressie van de vorige editie van Indian Summer Festival van 19 juni 2010 jl. kijk je op: www.indiansummerfestival.nl. Hier is ook meer informatie over Indian Summer Festival en de kaartverkoop te vinden.