Gemeente Smallingerland


Regionale Veteranendag

Veteranen die geen uitnodiging hebben ontvangen, kunnen zich nog melden.

De stichting Veteranendag Friesland heeft ook dit jaar weer het initiatief genomen om een regionale Veteranendag te organiseren. Dit jaar wordt de bijeenkomst gehouden op zaterdag 18 juni a.s. in het WTC-EXPO-centrum in Leeuwarden.
De stichting Veteranendag Friesland heeft de gemeente Smallingerland gevraagd om het voor de veteranen uit de eigen gemeente mogelijk te maken deze regionale veteranendag te bezoeken. De gemeente Smallingerland heeft positief op dit verzoek gereageerd en stelt zodoende EUR17,- per veteraan beschikbaar.
Vorige week hebben Smallingerlandse veteranen die bekend zijn bij het landelijke Veteranenregister en uitnodigingsbrief voor de regionale Veteranendag van de gemeente ontvangen. Bent u ook veteraan, woont u in Smallingerland en heeft u nog geen uitnodiging voor de Friese Veteranendag ontvangen? Neem dan contact op met stichting Veteranendag Friesland, te bereiken op 058-2131107, 058-2501207 of 058-2661041. Voor meer informatie over bijvoorbeeld het programma van de Friese Veteranendag kunt u kijken op www.veteranendagfriesland.nl.