Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

HET BOEKENFESTIJN VOOR HET EERST IN HET WTC EXPO IN LEEUWARDEN!

Van donderdag 16 tot en met zondag 19 juni wordt in het WTC EXPO een grote boekenbeurs gehouden. De beurs wordt voor het eerst in Leeuwarden gehouden, maar De Centrale Boekhandel organiseert al bijna 30 jaar boekenbeurzen. Elke maand is het Boekenfestijn te vinden in een andere stad in Nederland of België. Speciaal voor de boekenliefhebbers is het WTC EXPO donderdag, vrijdag en zaterdag open tot 21.00 uur en op zondag tot 18.00 uur. Alle tijd dus om rustig rond te wandelen op deze beurs met een miljoen nieuwe boeken, kortingen tot 90% en gratis toegang.

Een miljoen nieuwe boeken, multimedia en hobby-artikelen Alle boeken op het Boekenfestijn zijn nieuw en scherp geprijsd. De grootste afdeling is Romans en Literatuur. Deze worden in het Nederlands en Engels aangeboden. Er is ook een grote variëteit in kinder-, studie- en kookboeken, boeken over reizen, kunst, geschiedenis, computers, film en muziek aangevuld met multimedia- en hobby-artikelen.

Goedkope boeken
De scherpe prijs staat voorop. De Centrale Boekhandel koopt restvoorraden op, importeert boeken rechtstreeks uit binnen- en buitenland en koopt de voorlaatste druk of licht beschadigde boeken in. De lichtbeschadigde boeken kunnen een krasje of deukje hebben, maar zijn nog nooit door iemand gelezen. Samen met meer dan 27 jaar inkoopervaring levert dit aantrekkelijk lage prijzen op. Kortingen kunnen oplopen tot 90%. Topliteratuur is te koop vanaf ¤ 4,95 en een kook-, reis- of kinderboek kost vaak maar 2 tot 3 euro. Voor ieder budget is er wat te vinden.

Parkeren
Tijdens het Boekenfestijn kan er gratis geparkeerd worden bij het WTC EXPO in Leeuwarden. Deze actie geldt alleen voor betalende klanten van het Boekenfestijn.

Mis het niet!
Vijftien keer per jaar staat het Boekenfestijn in een stad in Nederland of België en elk Boekenfestijn trekt duizenden bezoekers. De toegang is alle dagen gratis. Het WTC EXPO is donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 juni geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Op zondag 19 juni zijn de deuren open tot 18.00 uur. Voor meer informatie over het Boekenfestijn kunt u kijken op onze vernieuwde website: www.boekenfestijn.com .