PhotoSculptura realiseert borstbeeld met glimlach


PhotoSculptura realiseert authentieke borstbeelden, met glimlach, voor het MKB

VELDHOVEN, 20110620 -- PhotoSculptura heeft met succes een bijzonder bronzen borstbeeld gerealiseerd. Een borstbeeld waarbij de geportretteerde met een open glimlach wordt weergegeven. Dit is gedaan ter ere van het 50-jarig jubileum van Reiling Hijs- en Aandrijftechniek te Maarheeze. Het beeld is tot stand gekomen op een door PhotoSculptura ontwikkelde methodiek.

[Voorbeeld borstbeeld] De heer Reiling heeft 50 jaar geleden een succesvolle onderneming gestart. Nu is het moment aangekomen waarop de zoon de zaak overneemt. Ter ere van deze feestelijke bedrijfsoverdracht is door PhotoSculptura een bronzen borstbeeld gemaakt van de heer Reiling sr. Bijzonder is dat de heer Reiling met een open glimlach, tanden zichtbaar, wordt weergegeven. Het resultaat is daardoor een schitterend en herkenbaar beeld met een zeer levendige expressie.

Het maken van de opnames is daarbij een belangrijke stap die contactloos, snel en nauwkeurig is. Voor de realisatie van een borstbeeld hoeft daarom slechts eenmalig, circa 30 minuten, geposeerd te worden. Na het poseren zijn er direct previews ter beoordeling beschikbaar. Is de expressie niet goed of zit de stropdas scheef, geen punt dan maken we direct de opnames opnieuw.

De borstbeelden kunnen op diverse afmetingen uitgevoerd worden. Dit hangt sterk af van de grootte van de ruimte waarin het beeld komt te staan. Voor de beelden wordt uitsluitend gebruik gemaakt van authentieke en klassieke materialen als brons en graniet. Voor de kleur (patina) kan er gekozen worden uit groen, grijs en bruin.

Een borstbeeld is een exclusief cadeau waarmee de geportretteerde passend in beeld komt en blijft. Een stijlvol en blijvend geschenk om decennia lang terug te denken aan een bijzonder moment als bijvoorbeeld een koninklijke onderscheiding, bedrijfsopvolging, nieuw bedrijfspand, pensioen, afscheid of ....

PhotoSculptura te Veldhoven heeft zich gespecialiseerd in het maken van bronzen borstbeelden. In navolging van de Romeinse portretkunst realiseert PhotoSculptura bronzen borstbeelden met een groot realisme. Dit vindt plaats door middel van een unieke combinatie van modern meesterwerk en klassiek bronsgietwerk.