FNV KIEM

Inspiratie etentje voor beeldend kunstenaars uit Limburg

donderdag 26 mei 2011

Beeldend kunstenaars die lid zijn van FNV KIEM die wonen in Limburg zijn van harte welkom om deel te nemen aan een inspiratie etentje op 21 juni a.s. in Heerlen.

Ontwikkelen van initiatieven
Het is momenteel moeilijk een redelijk inkomen te verwerven, subsidies en beurzen zijn schaars. Veel kunstenaars zoeken al jaren naar een goed atelier en de druk om marktgericht te werken, is groot. FNV KIEM organiseert deze regionale etentjes voor beeldend kunstenaars om initiatieven te ontwikkelen die de positie versterkt van kunstenaars in de regio.

Jij zorgt voor goede ideeën. FNV KIEM zorgt voor soep, broodjes en een drankje. Aanvang 17.00 uur. Deelname is gratis en na aanmelding. Dat kan tot 10 juni a.s. bij Froukje van Dieren: f.van.dieren@fnv-kiem.nl. De locatie is op loopafstand van het station.

Gelderland en Arnhem
Op 5 juli organiseren we een etentje met hetzelfde thema voor leden uit de regio Gelderland in Arnhem. Hiervoor kan je je ook al aanmelden bij Froukje van Dieren.

Wil je ook zo'n etentje voor je collega's uit je eigen regio en weet je hiervoor een leuke, goed bereikbare locatie? Mail dan naar Jitske van Kaam j.van.kaam@fnv-kiem.nl