Gemeente Nijkerk


Uitnoding 21 juni Informatieavond bedrijventerrein De Flier

Op dinsdag 21 juni 2011 is er een informatieavond over de ontwikkeling van het nieuwe bedrijventerrein De Flier. Dit terrein (circa 40 hectare) ligt ten zuiden van de afrit Nijkerk-zuid aan de A28 en ten westen van de Fliersteeg, grenzend aan de Arkemheenweg.

Om de lokale economie te stimuleren en de rol van Nijkerk in de economische regio Amersfoort en de Regio FoodValley te versterken is er behoefte aan meer uitbreidingsruimte voor bedrijven. De grootschalige bedrijventerreinen in de gemeente zijn nagenoeg vol. Vandaar de ontwikkeling van bedrijventerrein De Flier met een kwalitatief hoogwaardige uitstraling en een onderscheidende profilering.

Na vaststelling van de kaders door de gemeenteraad wordt er nu gewerkt aan het stedenbouwkundig plan. De vorderingen die wij maken willen wij u graag laten zien tijdens deze informatieavond. Stedenbouwkundige de heer G. van Loenen van RBOI zal het plan toelichten. Hierna horen wij graag uw reactie op deze plannen. Wij hopen u deze avond te begroeten. Aanmelding vooraf is niet nodig.

Tijd: vanaf 19.30 uur tot en met uiterlijk 21.30 uur; Plaats: in het Tuinhuis van de UVV, Frieswijkstraat 97 in Nijkerk.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Gerard van Dijken via telefoonnummer 14 033.