Groot Klimmendaal

Alice op 21 juni in de theaterzaal!

Spectaculaire musical Alice op 21 juni in de theaterzaal!

De musical Alice gaat over een heel gewoon meisje met ongewone vragen in haar hoofd. Een meisje dat bij alles wat ze ziet, wil weten waarom dat zo is. En het meest nieuwsgierig is ze naar het land van haar dromen. Maar bestaat dat land wel? En krijgt ze antwoord op al haar vragen?

Een grote groep leerlingen van de uitstroom van Het Prisma (voortgezet speciaal onderwijs) heeft het hele schooljaar hard gewerkt aan de spectaculaire musical Alice. Samen maakten zij de tekst, de liedjes, de computeranimaties, de kostuums én het decor. De musical is geproduceerd in samenwerking met Rock & Rolstoelproducties.

Alice vindt plaats op 21 juni in de theaterzaal van RMC Groot Klimmendaal aan de Heijenoordseweg 5 in Arnhem. De eerste voorstelling begint om 14:00 uur, de tweede voorstelling om 19:45 uur. Entree: vrije gift. Wilt u de voorstelling bijwonen dan kunt u vóór 15 juni rechtstreeks reserveren bij Het Prisma via telefoonnummer 026-3526700 of per e-mail: a.dedonatis@prisma-arnhem.nl. Kijk voor meer informatie op de website van Het Prisma.