Gemeente Stichtse Vecht

Nieuws

De gemeenteraad nodigt u uit

In de maand juni staan twee openbare raadsvergaderingen opde agenda. Op 28 juni aanstaande staat de vergadering in het teken van het Collegeprogramma. Een week eerder, op 21 juni, vindt een extra raadsvergadering
plaats. In deze vergadering wordt - in aanwezigheid van de Commissaris van de Koningin de heer Robbertsen - de conceptprofielschets voor de nieuwe burgemeester van Stichtse Vecht besproken en vastgesteld.

Beide raadsvergaderingen beginnen om 19.30 uur en vinden plaats in de nieuwe raadzaal in Beek en Hoff, Molendijk 34 te Loenen aan de Vecht. U bent hierbij van harte welkom. U heeft de mogelijkheid om aan het begin van de raadsvergadering officieel in te spreken. Aanmelden daarvoor kan tot uiterlijk 12.00 uur op de werkdag voorafgaand aan de vergadering, via griffie@stichtsevecht.nl of 0346 25 42 75. Alle stukken die tijdens de vergaderingen besproken worden, vindt u een paar dagen voor de vergadering op de website onder het kopje Politiek & Bestuur. Klik hier voor de agenda voor de raadsvergadering van 21 juni.