Gemeente Halderberge


Burgemeester Janssen naar Hoeven

Kennismakingstour gaat verder

Sinds 29 maart heeft de gemeente Halderberge een nieuwe burgemeester in de persoon van Giel Janssen. Om Halderberge te leren kennen wil burgemeester Janssen graag kennismaken met alle kernen. Dinsdag 21 juni is hij in Hoeven. 's Middags bezoekt burgemeester Janssen diverse locaties in de kern. 's Avonds kan ieder met hem kennismaken in Het Tapperijke. Ook zijn echtgenote Claudine Janssen is aanwezig tijdens de bezoeken.

Bij het samenstellen van het programma, dat is gemaakt als voorbereiding op het bezoek, is gekeken naar de factoren die kenmerkend zijn voor elke kern. Benadrukt wordt dat het gaat om een kennismakingsbezoek. Centraal staat: ontmoeten & kennis maken, jong & oud, markante elementen van het dorp.

Het programma voor het dorpsbezoek Hoeven luidt:

14.00 uur korte wandeling vanaf Heemhuis naar Pluspunt / KBO Hoeven 15.00 uur ontmoeting leerlingen groep 6 Basisschool de Reuzelaar 16.00 uur Bezoek Bovendonk, kerk, Heemhuis De Honderd Hoeven (wandeling via St.Janstraat)
18.00 uur Maaltijd in plaatselijk etablissement

Vanaf 19.00 uur is burgemeester Janssen in Het Tapperijke voor een ontmoeting met inwoners en ondernemers. Dit is een inloopavond. Rond 21.00 uur wordt deze avond afgesloten.

Data voor de verdere kernbezoeken zijn:
27 juni in Bosschenhoofd
28 juni in Oud Gastel
6 juli in Oudenbosch