Gemeente Berkelland


Van 20 juni tot en met 2 juli verkeershinder door onderhoud Nettelhorsterweg Lochem

Ook renovatie viaduct over Oude Diepenheimseweg Borculo

De provincie Gelderland voert onderhoud uit aan de Nettelhorsterweg N 825, gedeelte Goorseweg-Broekstraat, en de kruising Goorseweg-Nettelhorsterweg in Lochem. Tegelijkertijd worden kleinschalige onderhoudswerken op de Goorseweg richting provinciegrens uitgevoerd. Onderdeel van het werk is de renovatie van het viaduct in de Nettelhorsterweg over de Oude Diepenheimseweg bij Borculo. Hier wordt het beton in het tunneltje gerenoveerd en worden op het viaduct nieuwe geleiderails aangebracht.

Planning

De werkzaamheden duren van maandag 20 juni tot en met zaterdag 2 juli.

Verkeersmaatregelen

* de Nettelhorsterweg wordt vanaf maandag 20 juni tot en met zaterdag 2 juli continu voor het doorgaande autoverkeer afgesloten, vanaf de kruising Goorseweg tot en met de Broekstraat.
* De Goorseweg is dus open, met uitzondering van de avonden/nachten van 23 juni tot en met 30 juni dat men aan de Goorseweg werkt
* bestemmingsverkeer kan over/langs het werk rijden
* (brom)fietsers kunnen tijdens het gehele werk van de fietspaden gebruik blijven maken of worden ter plaatse tijdelijk over het werk geleid

* voor de betonreparatie wordt het tunneltje Oude Diepenheimseweg afgesloten voor het verkeer met uitzondering van (brom)fietsers. Voor het vernieuwen van de geleiderails op het viaduct wordt de rijbaan versmald en het verkeer met verkeerslichten langs het werk geleid.

* langs de wegen staan aankondigingsborden met informatie over de afsluitingen.

Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de provincie Gelderland, de heer F. van den Hurk, telefoon 026-35999647.