Gemeente Edam-Volendam

Behoefte-onderzoek industriegrond

Oosthuizerweg Edam In het kader van eerdere plannen om het bedrijventerrein Oosthuizerweg te Edam met ca. 5 ha uitgeefbare percelen industriegrond te vergroten, wil de gemeente zich graag opnieuw op de hoogte stellen van de wensen en behoefte bij onze lokale ondernemers. Bij dit onderzoek gaat het om een actualisatie van een eerdere behoeftepeiling en de noodzaak om over actuele gegevens op dit punt te kunnen beschikken.

U als ondernemer staat centraal in dit onderzoek en via deze oproep verzoeken wij u dringend, doch beleefd om aan dit onderzoek deel te nemen en het bijgevoegde vragenformulier in te vullen. Wij verwachten dat dit slechts 5 tot maximaal 10 minuten van uw tijd zal vergen!

De uitkomsten hiervan verschaffen ons inzicht in de behoefte en overige wensen van u als ondernemers, die verband houden met de voorgenomen uitgifte van nieuwe percelen industriegrond. Voorts kunt u kenbaar maken of u verzoek urgent is, u op een wachtlijst geplaatst wenst te worden dan wel desgewenst van de mogelijkheid gebruik wil maken vooraf een optie te nemen op een perceel bedrijventerrein. Wij wijzen u er daarbij opnieuw met klem op dat onderhavige uitbreiding voor een langere periode en wellicht de laatste mogelijkheid is om in aanmerking te komen voor een nieuw perceel industriegrond binnen onze gemeente. Daarbij is het uitdrukkelijk zo dat onderhavige percelen industriegrond uitsluitend bestemd zijn voor lokale ondernemers, behoudens bestaande rechten.

Ook startende ondernemers die hun bedrijf nog niet hebben ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel, maar dat binnenkort wel gaan doen, kunnen eveneens een vragenformulier opvragen of online invullen. Startende ondernemers die bedrijfsruimte nodig hebben wordt dringend aangeraden een enquêteformulier in te vullen.

U kunt de enquete hier digitaal invullen. De enquête is ook schriftelijk in te vullen. Deze wordt geleverd met retourenvelop, zodat de gegevens gemakkelijk kunnen worden teruggestuurd. U kunt de enquête ophalen bij de afdeling VROM aan de Mgr.C. Veermanlaan 1f te Volendam.

Het invullen van de enquête is mogelijk tot en met 18 juli 2011.