Gemeente Cranendonck


Uitreiking Efteling toegangskaarten aan basisscholen

Dhr. Mari Kokke namens Basisschool De Stapsteen en Kitty van de Ven, namens OBS Cranendonck namen samen met enkele kinderen de kaartjes van wethouder Strik in ontvangst

Op woensdag 15 juni heeft wethouder Frans Strik alle Cranendonckse basisscholen blij gemaakt met een aantal gratis toegangskaarten voor de Efteling. De gemeente Cranendonck kreeg 100 toegangskaarten nadat de wethouder had meegewerkt aan de opening van een nieuwe attractie.

Het college van burgemeester en wethouders besloot daarop deze kaarten te verdelen onder de negen basisscholen van de gemeente naar rato van het aantal leerlingen. De scholen mogen zelf beslissen op welke manier zij de kaarten verdelen. Woensdag 15 juni hebben directeur Mari Kokke van basisschool De Stapsteen en Kitty van de ven, namens directeur Roy Linssen van OBS Cranendonck de kaartjes voor deze scholen in ontvangst genomen. Zij waren beide erg blij om tegen het einde van het schooljaar nog iets leuks te kunnen doen voor de leerlingen. Samen gaan ze bedenken hoe zij hun kaartjes gaan verdelen.