Stichting Biologica


Nieuwe ambassadeur begint aan hele Pieperpad


* Algemeen

Onze Pieperpad-held uit Australië (Richard Tulloch, schrijver / wereldfietser) is amper klaar met zijn fietsavontuur, of de volgende ambassadeur van de route staat in de startblokken: Daniëlle van der Zalm (freelance auteur met groene leefstijl). Ook zij zal de hele route afleggen en daarvan verslag doen met leuke verhalen en foto's. Daniëlle, geweldig dat je je ook wilt inzetten voor de promotie van de route en van de biologische aardappel!

Danielle van der Zalm: "Het is bijna zover. Ik mag het 1000 kilometer lange Pieperpad gaan ervaren. De afgelopen weken ben ik al volop bezig geweest met de voorbereidingen. Een nieuwe fiets regelen, een weblog bouwen, trainen met de fiets en natuurlijk, om alvast in de sfeer te komen, biologische aardappelen eten."

"Ik heb met veel plezier de afgelopen weken de belevenissen van Richard Tulloch via zijn website gevolgd en sta nu zelf te popelen om volgende week zondag in zijn voet... uh... bandensporen te treden. Ik doe het wel net even anders. Ik fiets de route van Zuid naar Noord. Mijn Pieperavonturen zijn vanaf zondag 26 juni te volgen op www.wegvandaan.nl" (... en op www.pieperpad.nl natuurlijk, red.)

Benieuwd naar de belevenissen van Richard? Klik op de links hieronder (vertalingen in Nederlands kom je vanzelf tegen) of kijk op www.pieperpad.nl.

* RAIN - potatoes happy, cyclists not

* HOUTEN - the price of perfect cycling

* CHERRY PIP SPITTING - the next Olympic sport?
* WHY CYCLING MAKES YOU FAT

* THE IDEAL TOURING BIKE? - comfort v speed
* FLEVOLAND - spuds from the sea

* THE ART OF PIEPERPAD CYCLING

* DOKKUM, FRIESLAND - old-timers in the old town
* THE MILK ROBOT - turning grass into ice-cream
* LOVE THE SPUD - the beautiful potato

»