Politie Groningen

Politie stelt onderzoek in naar vandalen

13 aangiften geregistreerd

Appingedam , 21-06-2011 o De politie stelt een onderzoek in naar de vandalen die in de nacht van zaterdag 18 juni op zondag 19 juni in Appingedam meerdere autos hebben vernield.

De autos die zijn vernield stonden geparkeerd in de Klaprooslaan, Kruizemuntlaan en de Leliesingel. Bij deze autos zijn er antennes omgebogen of afgebroken. Ook zijn er een aantal autos bekrast met een scherp voorwerp. De politie onderzoekt de getuigenverklaringen en signalementen van mogelijke daders. 13 gedupeerden hebben inimddels aangifte gedaan bij de politie.Mensen die de bewuste nacht ook iets hebben gezien of gehoord worden verzocht contact op te nemen met de politie in delfzijl of te bellen via het landelijke telefoonnummer 0900-8844.

Doe altijd aangifte

Vernielingen leveren bij gedupeerden veel ergernis op. Bovendien is er voor gedupeerden een financiële schadepost. Om een juist beeld te krijgen, is het belangrijk dat gedupeerden altijd aangifte doen bij de politie. Aan de hand van aangiftes kan de politie bepalen waar zich eventuele problemen voordoen. En daarop bijvoorbeeld extra inzet plegen. Aangifte doen van vernieling (zonder verdachte) kan viawww.politie.nl/aangifte.