Rolex Hillary Tenzing Explorer: horloges live en Himalaya expeditie

Persbericht van Hillary Tenzing Explorer

Rolex Hillary Tenzing Explorer: alle horloges live en exclusieve Himalaya expeditie

Voor het eerst zijn alle Rolex Hillary Tenzing Explorer horloges te zien op www.hillarytenzingexplorer.com. Klassieke modellen als eerbetoon aan het indrukwekkende erfgoed van Rolex en de historische prestatie van Hillary en Tenzing, de eersten op de top van Mount Everest.
Hun zonen, Peter Hillary en Jamling Tenzing Norgay, bieden tevens een unieke kans om met hen samen hun vaders' voetstappen te volgen naar Everest Basecamp.

Hillary Tenzing Explorer horloges
Na lang wachten zijn alle 3 Rolex Hillary Tenzing Explorer (HTE) horloges eindelijk live.
Elke Rolex HTE horloge eert het succes en de erfenis van de heldhaftige Hillary & Tenzing avonturiers en hun Explorers tijdens extreme expedities.
De HTE 36mm is gebaseerd op het Oyster Perpetual model dat werd gebruikt tijdens de legendarische Everest expeditie in 1953 en is een eerbetoon aan de eerste succesvolle beklimming van 's werelds hoogste berg door Sir Edmund Hillary en Tenzing Norgay. De nieuwe Explorer I staat model voor HTE 39mm, Sir Ed en zoon Peter Hillary roemend als eerste en tweede generatie op de top van Everest. Peter Hillary en Jamling Tenzing Norgay droegen beiden een Explorer II tijdens hun beklimming van Everest. Voor HTE 42mm werd daarom de nieuwe Explorer II gebruikt als herinnering aan het evenaren van de prestatie van hun vader.

Exclusieve Himalaya expeditie
Voor kopers van een Hillary Tenzing Explorer pakket bieden Peter Hillary en Jamling Tenzing Norgay een unieke kans om met hen mee te gaan naar Everest Basecamp. Peter Hillary: Dit is de eerste keer dat Jamling en ik samen een groep leiden naar Basecamp. We volgen letterlijk de voetstappen van onze vaders en hun route in 1953. We trekken door schilderachtige dorpen en maken uitgebreid kennis met de cultuur van de Sherpas.

Over Hillary Tenzing Explorer
De Rolex HTE serie is gelimiteerd op 88 pakketten en is gemaakt in samenwerking met Peter Hillary en Jamling Tenzing Norgay. Ieder pakket bestaat uit een handgemaakte expeditiekist met speciaal vervaardigde objecten die herinneren aan de 1953 Everest expeditie en de 3 eerder vermelde Explorer horloges. Alle horloges hebben de unieke HTE uitstraling waarin de ongeëvenaarde historie van Rolex als grens verleggende pionier het best tot uitdrukking komt.

Hillary Tenzing Explorer is niet gelieerd aan Rolex. De internationale garantie gaat via het HTE atelier.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.hillarytenzingexplorer.com
Bijlage:
* http://prs.perssupport.nl/load-file.do?download=true&uri=/1004/0eac 285e-9bee-11e0-917f-010c308687c0.jpg&filename=hte explorers.jpg