Duits-Nederlandse Handelskamer

Thomas Hoyer nieuwe vicevoorzitter DNHK

Zeist, 17 juni 2011

Thomas Hoyer, voorzitter van de adviescommissie van logistiek dienstverlener Hoyer GmbH uit Hamburg, is tot vicevoorzitter van de Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK) benoemd. De benoeming vond plaats tijdens de algemene ledenvergadering van de DNHK, die op 17 juni 2011 in Zeist plaatsvond. Tijdens deze vergadering heeft Kurt Döhmel volgens rooster zijn functie als vicevoorzitter van de DNHK neergelegd. Döhmel blijft actief als bestuurslid.

"Wij verheugen ons erover Thomas Hoyer, die zijn sporen binnen het toonaangevende logistiek concern Hoyer GmbH ruimschoots verdiend heeft, als vicevoorzitter te hebben gekregen", zei DNHK-voorzitter Dick de Boer naar aanleiding van de wisseling. Ook binnen de DNHK zet Hoyer zich al lange tijd met enthousiasme in.

De volgende personen werden door de ledenvergadering aanvullend in het bestuur van de DNHK gekozen: Roland Boekhout, CEO van ING-DiBa AG te Frankfurt am Main en Frank Große-Natrop, managing director van Brocacef Holding NV te Maarssen.

De ambassadeur van de Bondsrepubliek Duitsland te Den Haag, Dr. Heinz-Peter Behr, en de President van Struik Foods Europe NV te Voorthuizen, Hans Struik, werden tot ereleden van het bestuur benoemd.

Een foto van Thomas Hoyer in drukkwaliteit kunt u hier downloaden.