SpeakUp Trunk behaalt SIP certificering van Microsoft Lync

Persbericht van SpeakUp

De dienst 'SpeakUp Trunk' is in april officieel gecertificeerd door Microsoft Lync. Hiermee is SpeakUp de eerste Nederlandse telecomoperator die de Lync Server 2010 in combinatie met een SIP trunk aanbiedt. De Lync koppeling maakt het nu mogelijk om telefonie, data en videoconferencing te integreren in een consistente interface, zowel binnen als buiten de organisatie, met alle voordelen van een all-IP oplossing. Door de ruime beschikbaarheid aan informatie, worden werkefficiëntie en bereikbaarheid op deze manier sterk vergroot, onafhankelijk van de context waarin een medewerker zich bevindt.

De SpeakUp Trunk die volledig geschikt is voor Microsoft Lync is een kosteneffectieve koppeling die een flinke besparing op kostbare hardware voor de klant oplevert. De Lync koppeling maakt het namelijk mogelijk voor klanten om gebruik te maken van de SpeakUp Trunk zonder dat zij daar een media gateway voor nodig hebben. Hiermee toont SpeakUp aan sterk bij te willen dragen aan een besparing bij de klant met een uitgebreide dienstverlening. Inmiddels hebben enkele partners al succesvol klanten kunnen voorzien van deze besparing en mogelijkheden.

Schaalbaarheid, stabiliteit en betrouwbaarheid
SpeakUp Trunk is niet beperkt in het aantal lijnen of kanalen en is dus optimaal schaalbaar en biedt daardoor in combinatie met Lync Server 2010 een flexibele integratie van kantoorautomatisering en IP-telefonie. Bovendien is het netwerk van SpeakUp meervoudig uitgevoerd in diverse datacentra verdeeld over verschillende regio's, dit betekent dat als één of enkele systemen uitvallen, bijvoorbeeld door stroomstoring, andere systemen de dienst direct overnemen.

Over SpeakUp
SpeakUp is in 2003 opgericht en voornamelijk gespecialiseerd in VoIP trunk technologie en hosted oplossingen. De eigen telecom-infrastructuur biedt dekking in onder andere Nederland, België, Engeland en Duitsland. SpeakUp biedt diensten aan in het zakelijke segment, ISP's en telecom-carriers.

Door inzet van Voice over IP biedt SpeakUp vrijheid en flexibiliteit op telefonie gebied. Het bedrijf voorziet de zakelijke markt op een open en transparante wijze via partners van geavanceerde IP-telefoniediensten. Zie ook http://www.speakup.nl en http://carriers.speakup.nl.

*

Links:
http://www.speakup.nl



Razende Robot Reporter