Politie Gelderland-Zuid

Verdachten vrij, maar onderzoek gaat door

Berg en Dal, 21-06-2011 o De twee verdachten in het politieonderzoek naar de dood van een 58-jarige inwoner van Berg en Dal zijn vrijdag weer in vrijheid gesteld. De medebewoners van de woning aan de Oude Kleefsebaan, waar vrijdagavond 10 juni de 58-jarige levenloos werd aangetroffen, blijven voor de recherche nog wel verdachte. De politie blijft voorlopig aan het onderzoek werken.

De Districtsrecherche van Tweestromenland is nog volop bezig met het onderzoek. Er wordt uitgegaan van doodslag of moord. Twee personen die zijn aangehouden en verhoord over hun mogelijke betrokkenheid bij de dood van de 58-jarige man, zijn afgelopen vrijdag na een verlengde in verzekering stelling in vrijheid gesteld.
Vrijdagmorgen werd een 41-jarige vrouw uit Berg en Dal voor een laatste keer verhoord, daarna is zij heengezonden. Een 39-jarige huisgenoot werd diezelfde dag weliswaar in vrijheid gesteld, maar direct daarna weer ingesloten omdat de man nog voor ruim duizend euro vonnissen open had staan. Deze zijn in het weekend betaald, waarop ook hij weg kon.

De forensische recherche is afgelopen weekend nog een keer naar de woning van het slachtoffer gegaan om een bepaald voorwerp in beslag te nemen voor verder onderzoek. Rechercheurs hebben ook de afgelopen dagen weer met enkele getuigen gesproken en verklaringen opgenomen, en zetten komende week het onderzoek voort.
(08)

Laatst gewijzigd 21-06-2011 15:25 | © Regio Gelderland-Zuid |