Gemeente Medemblik


-

-

Afscheid en installatie burgemeester

21-06-2011 |

De heer Frank Streng is per 1 juli aanstaande benoemd als burgemeester van Medemblik. Tot die datum is de heer Theo van Eijk de waarnemend burgemeester.

Afscheid
Op donderdagavond 23 en maandag 27 juni aanstaande vindt de laatste raadsvergadering onder voorzitterschap van burgemeester van Eijk plaats. Op 23 juni begint de vergadering om 22.00 uur. In verband met het grote aantal agendapunten wordt deze vergadering om 23.00 uur gesloten en op maandag 27 juni om 19.30 uur voortgezet. Aan het einde van deze vergadering wordt kort stilgestaan bij het vertrek van de heer van Eijk, waarna de raad in eigen kring afscheid neemt.

Openbare receptie
Op maandag 4 juli vindt de openbare afscheidsreceptie plaats in het gemeentehuis. Inwoners en medewerkers van de gemeente Medemblik kunnen vanaf 19.30 uur afscheid nemen van de burgemeester.

Installatie nieuwe burgemeester
De heer Frank Streng wordt als nieuwe burgemeester van de gemeente Medemblik geïnstalleerd. Dit gebeurt tijdens een raadsvergadering op 7 juli door de commissaris van de Koningin, de heer Remkes. Deze bijzondere raadsvergadering vindt plaats om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis te Wognum.