Gemeente Lingewaal


Vervolg bijeenkomsten Combinatiefunctie

Op maandag 16 mei jl. heeft de gemeente een eerste informatieve bijeenkomst over de combinatiefunctionarissen in Lingewaal georganiseerd.

De circa 25 aanwezige vertegenwoordigers van sport, cultuur en onderwijs waren enthousiast en hadden zin om aan de slag te gaan met de combinatiefunctionarissen.

Inventarisatie
Als vervolg op de bijeenkomst staan in de komende periode een aantal informele bijeenkomsten gepland, waarbij sportverenigingen, jeugdverenigingen, buitenschoolse opvang, culturele instellingen en scholen van harte worden uitgenodigd om aanwezig te zijn. Tijdens deze bijeenkomsten worden de resultaten van de enquête besproken en worden de behoeften van deze organisaties geïnventariseerd. Ook wordt extra informatie over de combinatiefunctionarissen gegeven. De bijeenkomsten staan onder leiding van Elles van der Heijden en Bob Thomassen van de Gelderse Sport Federatie.

De vervolgbijeenkomsten vinden plaats van 19.30 tot 21.00 uur op de volgende data en locaties:
Vuren Woensdag 22 juni Dorpshuis De Koels, zaal 5 Herwijnen Dinsdag 23 augustus Dorpshuis De Poort Heukelum Woensdag 24 augustus Dorpshuis Meeuwensteyn Spijk Maandag 29 augustus Dorpshuis De Lindehof Asperen Woensdag 31 augustus Gemeentehuis

Na de bijeenkomsten is de inventarisatie compleet en wordt eind september een advies uitgebracht aan het college van B&W over de invoering van de combinatiefunctionarissen in Lingewaal. Â