Gemeente Lingewaal


Prijsuitreiking fotowedstrijd
Vgnr: Wethouder Bel, Dineke Snijders, Peter van Meurs en Amanda de Bruin

Op 16 juni heeft wethouder Griedo Bel de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de fotowedstrijd voor de nieuwe gemeentegids Wegwijs in Lingewaal 2011-2012.

De eerste prijs is gewonnen door Peter van Meurs uit Asperen voor een foto van de Nieuwjaarsduik in het koude water van De Wiel in Asperen. Deze foto zal dan ook op de omslag van de nieuwe gemeentegids prijken. De tweede prijs is voor Dineke Snijders uit Asperen voor haar foto van een kleine koningin en de derde prijs is voor Amanda de Bruin uit Herwijnen voor haar foto van de ballonnenwedstrijd op Koninginnedag. Deze en enkele andere fotoâs zijn terug te vinden in de gemeentegids Wegwijs in Lingewaal, die deze week huis aan huis zal worden verspreid. âEr zijn veel feestelijke plaatjes geschoten in Lingewaal. We hadden een ruime keuze uit meer dan 50 ingezonden fotoâs,â aldus wethouder Bel.
De prijswinnaars ontvingen hun foto ingelijst en een cheque ter waarde van ⬠75,00, ⬠50,00 of ⬠25,00 voor respectievelijk de eerste, tweede en derde prijs. De geldprijzen zijn mede mogelijk gemaakt door Akse Media, de uitgever van de gemeentegids.

Fotowedstrijd gemeentegids 2013
Het thema voor de fotowedstrijd voor de volgende gemeentegids is âWaterâ. Een breed begrip, waar wij in onze gemeente op allerlei manieren mee te maken hebben. Denk aan de rivieren met plezier- en beroepsvaart en de recreatieplassen, maar ook aan water in al zijn vormen (regen, ijs, als dorstlesser) en betekenissen voor mens, dier en natuur.
Staat uw foto de volgende keer op de omslag van de gemeentegids in Lingewaal? Pak uw camera en trek erop uit om prachtige plaatjes te schieten. Het thema van de fotowedstrijd is âWaterâ. Ziet u iets dat u mooi, leuk, speciaal of typisch Lingewaal vindt, leg het vast en stuur de foto in. Zwart-wit of kleur, dat maakt niet uit. We kijken nu al uit naar uw creatieve inzendingen.

Eisen
Digitale fotoâs moeten minimaal een resolutie van 300 dpi hebben of 500 kB groot zijn.
Van de âouderwetseâ analoge fotoâs moeten de negatieve beschikbaar gesteld kunnen worden.
Vermeld bij uw fotoâs uw naam, adres, telefoonnummer en een korte omschrijving van de foto en de plaats waar deze gemaakt is. U kunt uw fotoâs opsturen naar: Gemeente Lingewaal, T.a.v. afdeling Communicatie, Postbus 1014, 4147 ZG Asperen. Of mail ze naar communicatie@lingewaal.nl.
U kunt uw fotoâs insturen tot uiterlijk 31 juli 2012.

Â